Werkwijze

Wanneer u contact met IPureConnection op neemt kunnen we telefonisch een intakegesprek doen. In dit gesprek bespreken we het doel van de gelegenheid, de gasten die u verwacht, leeftijden, de tijd die de activiteiten in beslag mogen nemen, welke zaken u wilt (laten) organiseren, en welk budget u daarbij in gedachte heeft.

Indien gewenst kom ik bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en een creatieve brainstorm. Op die manier kunnen we de gelegenheid helemaal afstemmen op uw wensen.

Vervolgens zal ik een voorstel voor een activiteit aan u voorleggen die aansluit op het door u opgegeven budget en het doel van het evenement. In dit voorstel wordt duidelijk gespecificeerd wat de kosten zijn van de verschillende activiteiten, en wat de ingeschatte voorbereidingstijd zal zijn. Op die manier is voor u duidelijk hoe de begroting is opgebouwd, en kunt u indien gewenst andere mogelijkheden bespreken.

Pas als u het helemaal eens bent met het voorstel, en als alles duidelijk is, ga ik aan de slag om op de gewenste dag een onvergetelijke dag of avond te organiseren voor uw gasten. Tijdens de voorbereidingen houd ik u regelmatig op de hoogte over de voortgang. Uw wens is mijn uitdaging!

IPureConnection zorgt altijd zelf voor de begeleiding en uitvoering van de opdracht en is ook op de dag of avond zelf aanwezig om alles rondom de organisatie in goede banen te leiden.

Dus...
Bent u geïnspireerd? Neem gelijk even contact op.

IPureConnection op Facebook

Volg IPureConnection ook op Facebook, hier zal ik regelmatig foto's en nieuwtjes plaatsen van mijn activiteiten!

  Volg & like mijn Facebookpagina!

Postadres

IPureConnection
Woestijgerweg 144
3817 SN Amersfoort
KVK: 56510810

Contactgegevens

   06 15514193