Foto's en reviews

Soms zeggen woorden en beelden van anderen meer, op deze pagina vertellen enkele klanten hun ervaringen. Ook plaats ik regelmatig acties en foto's op Facebook.

Wat anderen zeggen...

Bedrijfsfeest:
"Ons bedrijfsfeest was een groot succes dankzij de inbreng van Ilona. We hadden meerdere wensen; de activiteit moest sportief én op teambuilding gericht zijn. Ook wilden we dat de medewerkers de campus waarop we werken beter leerde kennen. Ilona ontwierp een soort speurtocht over de campus, waarbij sportieve samenwerkingsopdrachten centraal stonden. En als hilarische afsluiting van deze dag verscheen als klap op de vuurpijl typetje schoonmaakster Mien ineens tijdens de BBQ."
Wendy van der Vliet - WUR

Personeelsuitje
"Dit jaar moest ik het personeelsuitje regelen voor onze afdeling. Op aanraden van een kennis heb ik Ilona ingeschakeld. Zij heeft al het werk uit handen genomen!! De locatie, het eten en drinken en een bedrijvenquiz, Ilona regelt het en niet onbelangrijk bewaakt te allen tijde het budget. Ik ben onder de indruk van haar inzet en organisatietalent en ik zou haar zeker aanbevelen als je een uitje wil organiseren."
Tanja Warger – Mediq

Opening pand
"De opening van ons nieuwe pand was een groot spektakel. De stuntfietsers die IPureConnection geregeld had, gaven een fantastische en spannende show weg. Er zal nog lang over nagepraat worden."
Jan de Groot - Elektrabedrijf

Modeshow
"IPureConnection organiseert altijd de jaarlijkse modeshow voor mij. Van modellen tot de kapper, van de muziek tot de teksten over de kleding, Ilona coördineert het. Daarnaast weet ze op geheel eigen wijze als presentator het publiek erbij te betrekken."
Cor Ducaat – Key of Life Zaandam

Typetje
"We hebben genoten van het typetje Boerin Trees op de 50tigste verjaardag van mijn man. Het telefoongesprek en het emailverkeer voorafgaand aan het optreden vond ik erg leuk. Het gaf gelijk veel vertrouwen. Ilona heeft onze wensen en verhalen fantastisch verwerkt in een humoristische act en speelde zonder problemen in op de situatie en onze gasten. De act was precies goed; niet te lang en niet te kort."
Carla Spithoven

IPureConnection op Facebook

Volg IPureConnection ook op Facebook, hier zal ik regelmatig foto's en nieuwtjes plaatsen van mijn activiteiten!

  Volg & like mijn Facebookpagina!

Postadres

IPureConnection
Woestijgerweg 144
3817 SN Amersfoort
KVK: 56510810

Contactgegevens

   06 15514193