Wie ben ik?

In het kort:

  • Dramatherapeut, docent, producent, regisseur
  • Improvisatie, organisatie, leiding geven
  • Creatief, humor, gedreven
  • Persoonlijke, professionele aanpak, ontspannen sfeer

Meer weten? Lees snel verder..

Ik ben Ilona Boekenoogen en ben de oprichtster van IPureConnection. Na mijn opleiding als dramatherapeut in Amersfoort ben ik als docent, producent en regisseur in de theaterwereld gaan werken. Alles organiseren om grote producties op de planken te krijgen, leiding geven aan groepen en improviseren in onverwachte situaties is mij met de paplepel ingegoten.

Naast het werken aan theaterproducties heb ik altijd gewerkt met mensen; van groepsleidster in de jeugdhulpverlening, begeleider en organisator van kampen en survivalweekeinden, dramadocent op scholen en aan amateurs, informatrice bij Moeders van Moeders, tot workshops- en evenementenbegeleider.
Door mijn organisatietalent, creativiteit, improvisatievermogen, humor, gedrevenheid en persoonlijke aanpak te mixen ontstaat er gegarandeerd een unieke activiteit of festiviteit in een ontspannen sfeer dat volledig aansluit bij uw doelen en wensen.

In 2012 besloot ik een organisatiebureau te starten, waarbij alles op evenementengebied mogelijk is. Van een taartenworkshop tot een muziekquiz, van zangles tot een cabaretprogramma's, van huiselijke feestjes tot grote bedrijfsfeesten, van teambuilding tot vrijgezellenfeest.

Door de veelzijdigheid van het aanbod kwam ik al gelijk met de eerste vraag; welke naam moet het bedrijf krijgen? In mijn vrienden- en kennissenkring deed ik een onderzoekje en eigenlijk zei iedereen hetzelfde "Jij bent goed in het verbinden van mensen, jij brengt mensen samen". En zo is de naam IPureConnection ontstaan: 'Ilona voor echte, eerlijke verbindingen'.

Inmiddels heeft IPureConnection zich gespecialiseerd in het maken van connecties tussen het doel van de festiviteit en uw gasten d.m.v. speciaal ontworpen activiteiten.

Naast organiseren en ontwerpen van activiteiten en evenementen ben ik mijn eerste liefde 'toneel' nooit vergeten. Ik speel nog steeds toneel (www.typetjehuren.nl) en maak cabaret- en liedjesprogramma's.

IPureConnection op Facebook

Volg IPureConnection ook op Facebook, hier zal ik regelmatig foto's en nieuwtjes plaatsen van mijn activiteiten!

  Volg & like mijn Facebookpagina!

Postadres

IPureConnection
Woestijgerweg 144
3817 SN Amersfoort
KVK: 56510810

Contactgegevens

   06 15514193